Over ons

Pajaco Interieurbouw B.V. realiseert inspirerende en bijzondere interieurprojecten voor de zakelijke en particuliere markt. Onder de bevlogen leiding van Walter de Gooijer werkt een gepassioneerd team samen om onze projecten tot een succes te maken.

We werken onder andere in opdracht van (interieur)architecten, aannemers en projectontwikkelaars. Ook eindgebruikers met eigen ideeën weten de weg naar Pajaco te vinden.

Door onze specialistische kennis en ervaring zijn wij een gewaardeerd partner bij de realisering van uiteenlopende interieurprojecten. Pajaco kan een project vanaf het ontwerp tot de plaatsing in zijn geheel uitvoeren.

De kracht van Pajaco schuilt in de innovatie binnen het ambacht. We zijn altijd op zoek naar de beste methode om een ontwerp te realiseren. De moderne machines zijn daarbij slechts gereedschappen in de handen van de medewerkers, die even gemakkelijk handgereedschappen gebruiken om te komen tot de vaak verbluffende resultaten.

Passie voor het vak vertaalt zich bij Pajaco in de zorg, aandacht en flexibiliteit waarmee exclusief maatwerk tot stand komt, zowel bij grote als kleine opdrachten.

De rode draad door onze organisatie is passie voor het vak en enthousiasme! Samen maken we de omgeving om ons heen mooier.

Pajaco Interieurbouw BV